Чака ли четвърто Линда на Кирил Петков?(Любопитно фото)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/chaka-li-chetvarto-linda-na-kiril-petkovlyubopitno-foto/122254 LifeZone.bg
Чака ли четвърто Линда на Кирил Петков?(Любопитно фото)

Лена Бориславова вече дундурка бебе, сега на „топа на устата“ е Линда

Мнозина се гаргарят в мрежата, че Кирчо се е постарал, че дори  и престарал.

Както знаем Кирил и канадската му съпруга Линда се радват на три щерки. Ако и сега Линда носи бебе в утробата си, това ще е четвъртия им наследник, а може най-накрая фамилията да се радва и на момче.

Поводът за съмненията бе заради наедрялото коремче на Линда. Преди седмица сладкарката бе заснета на връщане от химическо чистете. Въпреки дебелите зимни дрехи Линда изглеждаше доста понапълняла, а коремчето й издайнически стърчеше напред.

Промяната във външния й вид даде повод за коментари. Едни от потребителите на нета предполагат, че вероятно Линда е напълняла и както често се случва през зимните месеци, трупа тлъстинки. Другият вариант е Кирчо пак да става тати.

„Вода във воденицата“ се налива и заради факта, че от лятото Линда избягва прожекторите, както и всякакви светски събития. Поведението й може да предполага,  че иска да се пази, защото е бременна. А иначе жената на екс премиера си е доста активна през останалото време.

Но бъдещето ще покаже кое от двете предположения е верно.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.