Честито! Чаровната певица Прея стана г-жа Димитрова (Снимки)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/chestito-charovnata-pevica-preya-stana-g-zha-dimitrova-snimki/139356 LifeZone.bg
Честито! Чаровната певица Прея стана г-жа Димитрова (Снимки)

Чаровната певица Прея вече е г-жа Димитрова

Мулатката Прея Осасей сама се похвали в мрежата, че вече е семейна жена. Чаровницата е минала под венчило с избраника си Евден Димитров. Тя се похвали с гордост, че с приятеля си вече са семейство. Той също е музикант, а връзката им е от осем години.

Прея и Евден се запознават покрай общата си професия и любовта си и скоро разбират, че „свирят на един и същи инструмент“ в душите си.

Макар връзката им да е на толкова години, те са убедени, че наистина са родени един за друг.

Прея пусна снимка от сватбата си и мнозина останаха удивени от промяната на външния й вид. Симпатягата вече не е пухкавелка, а бялата й рокля е по-къса, но вталена и подчертава очертаната й вече талия.

Прея видимо се е  разкрасила, може би заради магията на любовта, хвалят я в нета. Вероятно изпълнителката е минала на строга диета и на напълно здравословен начин на живот, преди най-важния си ден в живота.

Преди години самата Биляна Йотова бе се заела лично с втеляването на Прея, която по онова време бе доста наедряла.

Ние им пожелаваме все така да се обичат и да сбъдват най-смелите си мечти!

 

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.