Чудото съществува: Дейвид Бекъм запали пожар с тези думи!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/chudoto-sashtestvuva-deyvid-bekam-zapali-pozhar-s-tezi-dumi/137207 LifeZone.bg
Чудото съществува: Дейвид Бекъм запали пожар с тези думи!

Дейвид и Виктория Бекъм скоро отпразнуваха 25 години като семейство

Топ футболистът и спайската са заедно четвърт век и бракът им е все така стабилен, както преди.

По този повод Дейвид Бекъм запали пожар с тези думи в сърцето на своята съпруга: „Тя е моето съвършенство“, каза звездата за половинката си. И разказа как са се срещнали, като в това пръст има съдбата.

Пред „Сън“ той разказа как за първи път видял Виктория  и как се развила връзката им.

„Винаги съм казвал, че Виктория ще е моята последна жена. Няколко месеца преди да се запознаем, бях в чужбина с отбора на Англия.

Бях в хотелската стая, когато на екран се появи клип на „Спайс Гърлс“. Когато видях Виктория, казах на съквартиранта си, че това ще е моето момиче“, връща назад лентата футболната легенда.

Виктория също знаела, че един ден ще се срещнат. Давала интервю за футболно списание и й показвали снимки на футболисти.

„Още като ми го показаха не знаех кой е, но знаех, че е великолепен“, разказва поп певицата и модел.

Дейвид и Виктория се срещат през 1997 година, когато тя е на футболен мач на Манчестър Юнайтед, но само се поздравяват отдалеч.

След като отишла на втори негов мач, му дава телефонния си номер.И само година по-късно се сгодяват. Месеци преди да станат семейство се ражда първия им син. И оттогава минават 25 години и отглеждат четири деца.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.