Да не повярваш!Асен Блатечки не иска повече да сменя жените

https://lifezone.bg/tya-i-toy/da-ne-povyarvashasen-blatechki-ne-iska-poveche-da-smenya-zhenite/109726 LifeZone.bg
Да не повярваш!Асен Блатечки не иска повече да сменя жените

Асен Блатечки май се е кротнал?

Актьорът и вечен женкар май вече е намерил пристан в най-новата си жена. Той вече живее в дома й на семейни начала.

Макар да не разкрива самоличността й, 52-годишният плейбой доверява, че до нея се чувства щастлив. Пред авери той признал, че не иска да сменя повече жените, уморил се от тази вечна рокада в личния си живот.

С новата си жена той не се чувствал самотен и  бил доволен от съжителството с нея.

Асен Блатечки трудно преживял разлъката си с Диляна Попова. Но в един момент разбрал, че края на любовната им сага било за добро. Манекенката също признавала, че двамата се карали често, което по думите й се дължало на трудните им характери. Това не било добре за сина им Борил. С днешна дата те са запазили добрите си отношения  и са загърбили различията, заради общия си син.

Въпреки че всичките му връзки удряха на камък, сегашното му гадже отговаряла на желанието му най-после да се кротне. Жената не била известна в хайлайф средите, влизала му в положението, не го ревнувала от колежките и  разбирала професията му.

Актьорът се стараел да изглежда добре, тренирал, дори си слагал ботокс на челото. Като човек на изкуството се стараел да изглежда добре.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.