Дарина Павлова: Любов, завинаги оставаш в сърцето ми!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/darina-pavlova-lyubov-zavinagi-ostavash-v-sarceto-mi/112017 LifeZone.bg
Дарина Павлова: Любов, завинаги оставаш в сърцето ми!

Дарина Павлова е безутешна

Милионерката научила за смъртта на Силвио Берлускони на почивката си в Турция. Тя все още не е успяла да се отърси от загубата.

„Любов, благодарна съм, че си бил в живота ми!Ще ми трябва време, за да преодолея големия шок.Винаги ще си в сърцето ми“, написа безутешната бизнесдама в социалните мрежи.

Оттогава тя не спира да публикува стари снимки с нея и Берлускони. Двамата се запознават на парти във Вашингтон през 2004 година и малко след това започна връзката им.

„Никога няма да забравя първата ни нощ. Беше невероятно! Огън и жупел“, повтаряла като в несвяст вдовицата на гръмнатия бос Илия Павлов.

Но Дарина Павлова призна за връзката си с бившия италиански премиер през 2012 година, когато в медиите на Ботуша се спекулираше с нея.

Малко след това признание двамата развалиха любовните си отношения, но останаха приятели. И се виждаха на светски събития и по празници.

Два месеца преди да почине, медийния магнат и председател на партия „Форца Италия“ бе диагностициран с левкемия и белодробна инфекция. През последните години здравето на бившия италиански премиер се влоши, като претърпя тежка операция на сърцето, оцеля след рак на простатата и прекара тежък Ковид.Личният му живот бе доста скандален, заради връзките му със стотици жени. Силвио Берлускони има пет законни деца и десет внука.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.