Дъщерята на Мелани Грифит и Антонио Бандерас се сгоди

Стела Бандерас е сгодена за любимия си от детството

https://lifezone.bg/tya-i-toy/dashteryata-na-melani-grifit-i-antonio-banderas-se-sgodi/141012 LifeZone.bg
Дъщерята на Мелани Грифит и Антонио Бандерас се сгоди

Стела Бандерас е сгодена за любимия си от детството

В понеделник дъщерята на Мелани Грифит и Антонио Бандерас сподели новината, че е приела предложението на Алекс Грушински.

А 27-годишната жителка на Лос Анджелис публикува и няколко снимки от миналото си с Алекс, като дори се е виждала в началното училище с детския си кавалер.

Когато се сближават за първи път, те са били съвсем малки деца, показват снимките в Instagram.

Стела - чиято баба е Типи Хедрен от филма „Птиците“ - също вдигна лявата си ръка, за да покаже диамантения си годежен пръстен от Алекс.

„Мога да се забавлявам с любимия си човек на земята завинагиһттр://!!!!!!!!“, написа Стела в заглавието, а майка ѝ Мелани добави в коментарите: “Обичам ви и двамата много!!! Поздравления отново!!!

Алекс не се занимава с кино като родителите на Стела. Той е основател на NOVA Community, която е „за творци и тези, които ги наемат“.

Във вторник майката Мелани сподели в Инстаграм снимки от предложението като каза: „Той поиска.... На колене... тя каза „да“  Стела и Алекс са сгодени за брак. Любовната им история започва в предучилищна възраст! Истинска любов, дълбока любов! Честито на любимите!!!

 

                                                                                                                        

 Източник: dailymail.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.