Дъщерята на Николина Чакърдъкова проговори: Това е истината!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/dashteryata-na-nikolina-chakardakova-progovori-tova-e-istinata/115886 LifeZone.bg
Дъщерята на Николина Чакърдъкова проговори: Това е истината!

Скандалът със зетя на любимата народна певица Николина Чакърдъкова ескалира

Заради това нейната дъщеря и съпруга на Симеон Бакалов проговори. Зетят на народната певица-Симеон Бакалов наръга с нож трима, като ги изпрати в болницата.

Срамът и петното, което той лепна на известната фамилия, накара съпругата му Мария Чакърдъкова да проговори.

Щерката на Николина Чакърдъкова заяви, че със Симеон са се разделили отдавна. Но раздялата им изобщо не е свързана със скандала, който се разгоря в последно време.

Но Мария категорично отрече в домашна обстановка Симеон някога да й е посягал физически. Въпреки отношенията им той не я е малтретирал нито физически, нито психически.

„Със Симеон сме разделени отдавна, но едно мога да кажа- не ми е посягал никога. Нито ме е обиждал. Нито на мен, нито на децата, нито на някой от моите близки. Нямам обяснение какво е станало в онази кошмарна нощ в село Балдево.Все пак нещата трябва да се разберат и съответните органи да изяснят гадната ситуация.Но мисля, че някой просто ей така да извърши подобно жестоко деяние“, убедена е Мария Чакърдъкова.

Бащата на един от пострадалите мъже , Борис Партулов твърди, че зетят на Николина Чакърдъкова ги е клал като свине. И иска той дълго да лежи зад решетките.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.