Деси Стоянова е сред сигурните гости на сватбата на Сашо Кадиев

Меденият месец ще е на Филипините

https://lifezone.bg/tya-i-toy/desi-stoyanova-e-sred-sigurnite-gosti-na-svatbata-na-sasho-kadiev/139705 LifeZone.bg
Деси Стоянова е сред сигурните гости на сватбата на Сашо Кадиев

Меденият месец ще е на Филипините

Някой ден близките на Ивелина Чоева и Сашо Кадиев ще разказват, че три дни яли, пили и се веселили на сватбата, при това в буквален смисъл, тъй като празненствата в чест на любовта им ще продължат цели три дни – петък, събота и неделя.

 

Бъдещите младоженци не са поканили много гости, с които да отбележат любовта си. На сватбата им ще присъстват едва 60 човека, което за такъв тип празненства минава за повече от скромна бройка. Двойката сподели подробности в последния ефир за сезона на предаването „Преди обед“, където булката разкри, че бракът няма да се празнува просто със сватбен ден, а ще е цял сватбен уикенд. Очакванията са купонът да започне в петък и да продължи чак до неделя, както съвсем скоро направиха Лео Бианки и половинката му Лучия.

Любопитна подробност е, че Ивелина ще има цели 10 шаферки, които се занимават с организацията на събитието още от началото на годината. За сметка на това Сашо Кадиев не се е ангажирал с много задачи, но е поел нещо като ресор „Забавление“. За диджей е уредил популярния ексводещ на „Гласът на България“ Мартен Роберто. Освен това ще води на партито актьори и музиканти, които ще се грижат за настроението на гостите.

 

Не е изключено голяма част от разходите по сватбата да минат на бартер – стоки и услуги срещу реклама в социалните мрежи. Прави впечатление, че в последно време бъдещото семейство прави включвания в Инстаграм от два изключително луксозни хотела – единият в Розовата долина, а другият – край Разлог. Мълвата обаче носи, че сватбата им ще е морска. В началото на седмицата Кадиев показа серия от кадри от гръцкия остров Левкада, което накара мнозина да се запитат дали няма да се врече във вярност на Ивелина точно там.

 

За момента бъдещото семейство Кадиеви пази в тайна мястото, което е избрало за важния ден.

Смята се, че двойката ще заложи на модерната в последно време концепция за сключване на граждански брак в петък, изнесен ритуал и църковна венчавка в събота, гарнирани с пищен вечерен купон, който да продължи чак до неделната сутрин. Дъщерята на младоженеца – Кати, ще е шаферка и най-вероятно ще носи рокля, подобна на тази на булката. На празненството ще има още едно момиче на почти същата възраст, което също ще е шаферка. Вероятно е роднина на Чоева.

 

Ивелина е заложила на класическа визия за големия ден, но точно каква е роклята й, ще стане ясно чак пред олтара. Сватбеното пътешествие на влюбените е подарък от майка й и нейния партньор в живота (бащите на булката и на младоженеца, са починали). Меденият месец ще е във Филипините.

Какво ще подари свекървата – Катето Евро, засега младоженците не са разкрили, а може и да е изненада. Но се знае, че на сватба най-желаните подаръци са в пликове.

 

Кадиев се оплака, че ще мине без ергенско парти. Приятелите му били организирали купон, но той не успял да отиде, защото се разболял. Бил приет във Военномедицинска академия в София и с дни останал на лечение там. Сашо е много благодарен за грижите, които получил, и държи да се знае, че е постъпил в лечебното заведение като редови българин, без да плаща под масата или да ползва връзки. Хубаво, че е оздравял навреме, за да не пропусне и сватбата. От гостите, които ще присъстват на венчавката, засега е известно само едно име – на Деси Стоянова.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.