Десислава призна: Това е цялата истина за сина ми и неговата приятелка!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/desislava-prizna-tova-e-cyalata-istina-za-sina-mi-i-negovata-priyatelka/122300 LifeZone.bg
Десислава призна: Това е цялата истина за сина ми и неговата приятелка!

Калейдоскоп от емоции завладяла Десислава, когато разбрала, че е става баба

На всичкото отгоре предстояло й да излезе на сцената на голям концерт, а в този момент искала да остане сама. Това ангелогласната изпълнителка призна в студиото на „Преди обяд“.

„В този момент Майки дойде при мен с един изцъклен поглед, беше загубил ума и дума. В един момент го попитах зали чакат бебе и той отговори утвърдително“, връща назад лентата Деси.

Тя вече се е примирила със съдбата си и с неизбежното, че на 45 ще става баба. Така тя ще бъде най-младата баба в гилдията, като след нея е Глория, която гушна първо внуче на 47.

Десислава сподели пред водещите на сутрешния блок по Нова, че бебето се очаква да се появи през април следващата година. „Внучето ми ще е зодия Овен“, каза звездата.

И призна, че за първи път се запознала със снахата на един паркинг.

„Да, със снахата се запознахме на един голям паркинг в родния й град. Стори ми се мило момиче. Беше и малко притеснено, все пак аз съм известна личност. Но сега се разбираме чудесно. Е, аз съм сговорчив човек и  лесно ви се качват на главата. “,каза бъдещата баба.

Отначало Десислава помислила, че Анжела е поредното момиче на сина й, но сега била убедена, че са един за друг.

Източник: България днес

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.