Диамантен пръстен и предложение за брак през февруари!(Кои две зодии минават под венчило)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/diamanten-prasten-i-predlozhenie-za-brak-prez-fevruarikoi-dve-zodii-minavat-pod-venchilo/126808 LifeZone.bg
Диамантен пръстен и предложение за брак през февруари!(Кои две зодии минават под венчило)

Месецът на любовта върши чудеса с чувствата ни

Дори да искате, но да не се решавате, през този месец ще го сторите.През февруари две зодии ще кажат заветното „да“ и ще се решат да минат под венчило.

Диамантен пръстен и  обещание за вечна вярност, ето кои зодии ги очаква тази радостна стъпка.

Една от тези звездни знака е зодия Дева. Трудно намерихте себе си  в тази връзка и най-после се решихте да предприемете тази важна стъпка в живота си. Е, дойде това време и то през най-любовния месец на годината-февруари.

Сега най-после сте се убедили, че това е правилния човек за вас, с когото искате да изградите здраво семейство. Най-хубавото в цялата ситуация е, че и той е убеден, че вие сте точния човек за него. Очаква ви едно шеметно предложение за брак, насладете се на момента.

Везни, дойде момента най-после и вие да свиете своето гнездо.Доверието на моменти ви е силно, в другия момент ви предава, но всичко това е плод на вашата нерешителност и колебливост. Всичко това е не заради качествата на партньора ви и вие сте наясно с това. Затова просто се оставете на течението, „гмурнете“ се в дълбините на вашите чувства и никак няма да сбъркате или да съжалявате в бъдеще.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.