Диана Димитрова не се отказва! Ще съди Вергов до дупка

https://lifezone.bg/tya-i-toy/diana-dimitrova-ne-se-otkazva-shte-sadi-vergov-do-dupka/111100 LifeZone.bg
Диана Димитрова не се отказва! Ще съди Вергов до дупка

Ако мислите, че Диана Димитрова се е отказала, лъжете се

Актрисата е решена да съди колегата си Юлиан Вергов до дупка. Убедена е, че истината най-после ще излезе и тя ще докаже правотата си.

По думите й, преди пет години, Юлиан Вергов я пребил жестоко на снимачната площадка на лекарския сериал „Откраднат живот“. Тя се показа насинена и жестоко бита в нета, само че със закъснение от няколко години. Тогава мнозина я обвиниха ,че не е реагирала веднага, а с такъв дълъг период от давност. Поради тази причина и защото колегите им лекарски сериал не я защитиха,  а заявиха, че Юлиан Вергов не я бил, я просто бутнал, за да мине,прокуратурата отказа да образува наказателно дело.

Само  че Диана Димитрова смени адвоката си и продължи да си търси правата в съда.

„Докато нещата не се изяснят, няма да давам интервюта. Нямам представа докъде са стигнали нещата и ние с моя адвокат чакаме. Но се надявам все пак да има закони в тази държава и институциите да работят така, както трябва“, заяви актрисата.

На този етап тя продължава да рисува и играе в театъра. Оттогава са нямали повече срещи с Юлиан Вергов. А че двамата са били любовници е известно отдавна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.