Диляна Попова: Прелъстена и изоставена

Водещата няма късмет в любовта

https://lifezone.bg/tya-i-toy/dilyana-popova-prelastena-i-izostavena/144022 LifeZone.bg
Диляна Попова: Прелъстена и изоставена

Водещата няма късмет в любовта

След като се завърна от снимките на „Островът на 100-те гривни“, Попова хукна сама на пътешествие из Португалия. Компания и правеше синът й Борил. Там той отпразнува рождения си ден.

 Водещата обаче много рядко показваше Захариев за всичките години, през които живееше с него, така че нищо чудно просто той да не иска да бъде афиширан в социалните медии на Диляна.

"Язък, двамата бяха добра двойка", коментират близки до актрисата. - "Лъчезар не беше някакъв надут мачо като Блатечки, а скромно момче с чудесно чувство за хумор."

Близки споделят, че режисьорът сам е сложил край на отношенията. Причината била, че за година и половина нямало никаква развръзка – той искал деца. На 42 тя нямала никакво намерение да си губи времето отново с майчинство.

Най-голямата страст на Диляна са пътуванията. Тя има приключенски дух. Води здравословен начин на живот – храни с е предимно с риба и зеленчуци. Тренира всекидневно.

Синът ѝ Борил учи в музикалното училище, като свири на китара. "Първите години беше с виола, но там се изисква търпение и концентрация. Прехвърлихме го китара. Говоря постоянно с него по всички теми. Опитвам да съм "лошо ченге". Трети клас е и няма телефон. Докато стане на десет години, с баща му сме решили, че ще избутаме. Вкъщи има таблет, работи с технологиите, но не е 24 часа с телефон. Не виждам смисъл и нужда да има мобилен в момента", споделя тя.

Източник: hotnews.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.