Диляна Попова се гушка с друг!И бизнесмена ли заряза(Фото)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/dilyana-popova-se-gushka-s-drugi-biznesmena-li-zaryazafoto/54538 LifeZone.bg
Диляна Попова се гушка с друг!И бизнесмена ли заряза(Фото)

Диляна Попова се показа в нета гушната, но не с Лъчезар Захариев

Синеочката от Гулянци и ресторантьора са заедно от две години, но досега упорито криеха връзката си. Разбираемо, заради зли очи, клюки и нападки.

Но сега красавицата шашна феновете си, като се показа от почивката си на остров. Но не само че не издава къде е избягала, за да релаксира, но се показа гушната от маймунка. В буквалния смисъл.

Разбираемо хората се запитаха дали манекенката се е парясала и с новия си любим. Или и той  е с нея, но не афишират връзката си със снимки в мрежата. Или пък работата го е задържала в България, а тя пътува с приятели.

Тази опция също не е изключена. Както и другата, да оправдава причината да е сама на райското кътче.

Определено наскоро Диляна Попова и Лъчезар Захариев афишираха връзката си, като се показаха заедно на светско събитие. И с това манекенката затвърди мнението, че връщане назад, към бащата на сина й Борил, няма.

„Връзката на Диляна с Асен Блатечки бе бурна, огнена, страстна, накъсана от събирания  и раздели. Но двамата не бяха един за друг. Ако бе останала с него, това щеше да я съсипе и да я изцеди емоционално. Новият мъж в живота е коренно различен от актьора. Той я уравновесява  и я дарява с много обич, внимание и разбиране“, твърдят близки приятелки до Диляна Попова.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.