Дойде й акъла: Софи Маринова с тежки думи към Гринго!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/doyde-y-akala-sofi-marinova-s-tezhki-dumi-kam-gringo/114445 LifeZone.bg
Дойде й акъла: Софи Маринова с тежки думи към Гринго!

Софи Маринова лети на крилете на щастието

Но причината не е Гринго, а бъдещата й снаха Мария Лалова. Тя не спира да я глези и води по почивки. В момента ромската перла има запълнен график на чалготеките по морето, а заедно с нея е помъкнала и родата. Софка е взела цял апартамент в тузарски комплекс на елитен морски курорт, като с нея освен сина й, са  бъдещата му жена, както и нейната сестра.

Преди време, в мрежата, поп фолк звездата се бе пуснала как храни снаха си, като обяснението й бе, защото искала „златно внуче“.

Наскоро обаче гръмна новината, че бившия  й мъж Гринго бе заловен да заплашва с нож свой познат. Скандалът се случил на автомивка в Айтос.

Човекът развивал бизнес с коли във Франция  и двамата с Гринго се засекли на автомивката. Тодор Давидов-Гринго му дължал много пари и цяла година се крил, за да не му ги върне. При разправията Гринго го нападнал с нож, като се заканил да го разпори на две.

Бандюгата избягал, но ченгетата го пипнали и арестували, след подаден сигнал от пострадалия Ахмедов.

След като разбрала за това, Софи Маринова заявила, че нищо не я свързва с него и от година и половина. Двамата се жениха, разведоха, после няколко пъти събираха. Но след като на няколко пъти й посегна  и дори й счупи ръката, Софка вдигна окончателно ръце от него.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.