Джулиана Гани пак „претопли манджата“!Сили се да покаже как я „обичал“ Теодор след рогата

https://lifezone.bg/tya-i-toy/dzhuliana-gani-pak-pretopli-mandzhatasili-se-da-pokazhe-kak-ya-obichal-teodor-sled-rogata/124826 LifeZone.bg
Джулиана Гани пак „претопли манджата“!Сили се да покаже как я „обичал“ Теодор след рогата

Джулиана Гани и Теодор Гецов разиграха поредния цирк

Силиконката се сили да покаже как двамата с третия си мъж се обичали и да дава акъл на останалите мъже как да обгрижват половинките си.

В тази връзка бръмчалката се изхвърли в мрежата, че сутринта, след като станала от сън, намерила на масата, до себе си, листче. На него собственоръчно полицаят от Велико Търново написал колко много я обича и как не искал усмивката й никога да не слиза от лицето й.

Е, да, щеше да е готино, стига да не бе пресилено. И веднага нещо ни зачопли, че щом толкова ярко парадира в мрежата обичта на мъжа си, нещата не са така кристално чисти, както се опитва да ни заблуди Джулката.

Колкото и да смята къса паметта на потребителите , няма как да не си спомним беса на тунингованата мацка, след като разбра за изневярата на същия този „влюбен“ Теодор с рапърката Котенцето.

Тогава Джулиана Гани бе на кръстопът дали да не изгони и този съпруг, но се кротна. Защото, вече не е сама, а има зад себе си две „ремаркета“. И едва ли ще намери още един балък да я вземе с две деца.

„Ето така се обича жена“, цвили Джулката, а мнозина подозират, че с тези изблици в нета се сили да замаже изневярата на нейния Теодор.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.