Джулиана Гани пак се върна на 50 кг. след раждането

Тя се похвали, че го е постигнала с дисциплина и мотивация

https://lifezone.bg/tya-i-toy/dzhuliana-gani-pak-se-varna-na-50-kg-sled-razhdaneto/54121 LifeZone.bg
Джулиана Гани пак се върна на 50 кг. след раждането

Тя се похвали, че го е постигнала с дисциплина и мотивация

Известната инфлуенсърка Джулиана Гани роди преди две месеца, но явно е по-загрижена за талията и силиконовите си допълнения вместо за детето. Тя веднага тръгна по процедури за разкрасяване, а дори и по екзотични почивки, а малкият Кай бе оставен на детегледачки.

Моделката не пропуска да се похвали, че отново е 50 кг – колкото е била и преди забременяването. Хвали се, че е постигнала този успех с мотивация и стриктно спазване на тренировъчен и хранителен режим.

Джулиана много искаше второто й дете да е дъщеря, но за нейно съжаление отново има син. С бащата Теодор Гецов те се спрели на екзотичното име Кай за него.

Хората коментират, че тя следва стриктно стъпките на майка си, която има няколко деца все от различни мъже. Имала труден характер и сменя мъжете, като кърпи.

Блондинката изпитвала много притеснения относно забременяването, защото имала опасения, че ще надебелее. Тогава тя наблегна много на диетата си и не закъсняха упреците, че така ще навреди на детето, докато е в утробата й.

Тя им отговори, че не е нужно всички майки да се закръглят като бъчви и се е чувствала прекрасно. Бременността й е била лека и поради тази причина не спряла с пътуванията.

Скандалната блондинка се залюби с ченгето Теодор веднага след раздялата й с фитнесджията Илиян Найденов. Тогава тя съвсем доброволно му остави родителските си права и веднага поиска дете от полицая.

Пред близки е споделяла, че е взела това решение, за да спести съдебни битки и да си осигури спокойствие в личния си живот.

Злите езици я упрекват, че е оставила детето си, защото не й се занимава с грижите по него, а само предпочита да го вижда през уикендите.

Силиконката явно иска да накаже бившия си мъж, защото не спира да хвали качествата на новия й любим. Остава въпросът дали отношенията им са наистина приказни или е само маска.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.