Едно към едно: Синът на любовчията Валери Божинов по неговите стъпки (Горещи снимки)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/edno-kam-edno-sinat-na-lyubovchiyata-valeri-bozhinov-po-negovite-stapki-goreshti-snimki/124815 LifeZone.bg
Едно към едно: Синът на любовчията Валери Божинов по неговите стъпки (Горещи снимки)

Синът на Алисия и Валери Божинов е негово копие

Не само визуално, но и по характер. 17-годишният Валерко заведе гаджето си на Малдивите. Не той разбира се, защото няма как да спечели парите, а в компанията на неговата майка Алисия.

Поп фолк певицата е поела изцяло масрафа по пътуването и по почивката на тримата. Там певицата, синът й и гаджето му Ивет Кочовска са посрещнали Нова година.

Синът на футболиста знае определено как да впечатли една жена. Разбира се, това не се учи, а е генетично закодирано в бъдещата футболна звезда.

Ивет Кочовска е от заможно семейство, учи в елитна гимназия и заработва като модел, идеална за бъдеща снаха. А според клюките вакарелката отлично се разбирала с момичето.

„Определено синът на Божигол е наследил „таланта“ на татко си да омайва жените. Той бе доста малък, когато хлътна по Алисия и й сваляше звездите, докато роди.

После пък, по същия начин, подходи и към Николета, която пък роди от него дъщеря. Сега и Валери-младши знае как да завърти главата на едно момиче. И той като татко си е голям любовчия“,намигат авери на Валери Божинов.

Ивет и Валери били много влюбени, но само бъдещето ще покаже дали връзката им ще продължи.

Източник: Хотнюз

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.