Екссъпругата на Благой Георгиев – Полина Спасова с нова любов

Признава, че доста е избързала с брака с него

https://lifezone.bg/tya-i-toy/ekssaprugata-na-blagoy-georgiev-polina-spasova-s-nova-lyubov/116695 LifeZone.bg
Екссъпругата на Благой Георгиев – Полина Спасова с нова любов

Признава, че доста е избързала с брака с него

Екссъпругата на Благой Георгиев, чието съвместно съжителство продължи по-малко от година – Полина Спасова, е бизнес дама, вещо управляваща финансите си. тя притежава верига магазини за бебешки дрехи и детски стоки, развиваща се доста добре и реализираща зашеметяващи обороти, достигащи до няколко милиона лева годишно. 

 

В началото на месеца Полина е отворила поредния бутик от веригата си и към днешна дата има 5 магазина, три от които в София и по един в Пловдив и Велинград. Освен това предлага бебешките стоки и в интернет сайт.

 

Полина подбира сама стоката, което налага ежемесечното й пътуване до Турция, откъдето договаря основните артикули. Друга част от стоката й пък идва от Италия. Тъй като е заложила на по-достъпни неща, но същевременно качествени, нещата се харесват и от децата и от родителите им.

Бизнесът стартирал преди няколко години като в началото бил движен от майка й. Впоследствие Полина поема нещата в свои ръце и към днешна дата за нея работят 20 души.

 

Твърди, че след развода си с Джизъса се чувства много по-добре и признава, че е избързала със сватбата. Към днешна дата изобщо не общува с Благой. Мълвата носи, че младата дама, която е наследница на хотелиер от Велинград, има нова връзка, но този път не бърза да афишира отношенията си.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.