Ето ги порасналите деца на Анна Курникова и Енрике Иглесиас

Звездната двойка се радва на три деца

https://lifezone.bg/tya-i-toy/eto-gi-porasnalite-deca-na-anna-kurnikova-i-enrike-iglesias/139407 LifeZone.bg
Ето ги порасналите деца на Анна Курникова и Енрике Иглесиас

Звездната двойка се радва на три деца

Анна Курникова и Енрике Иглесиас са една от най-стабилните двойки в световния шоубизнес. Те имат близнаците Луси и Николас, които се родиха през 2017 година. През 2020 годнина на бял свят се появи и дъщеря им Мери. Откакто станаха родители, двамата са много сдържани, но от време навреме в профилите им се прокрадва по някоя снимка. Наскоро Анна запечата семейната идилия в Инстаграм.

Въпреки че участието на известни личности в музикални клипове не е рядкост, то обикновено не води до дълготраен романс като този на латино поп звездата Енрике Иглесиас и бившата професионална тенисистка Анна Курникова.

Двойката се запознава през 2001 г. на снимачната площадка на музикалния клип на певеца „Escape“, където участват в няколко сцени на гореща любов. Химията между тях се пренася добре и извън екрана и скоро след това те стават официална двойка. Оттогава те имат три деца, но никога не са се женили.

Иглесиас и Курникова в по-голямата си част държат своята продължила две десетилетия връзка извън светлините на прожекторите, но от време на време споделят в социалните мрежи редки моменти от семейния си живот.

Те минават заедно по червения килим за първи път на наградите на MTV за видео музика през август 2002 г., където Иглесиас е номиниран за пет награди, включително за най-добър музикален клип.

 

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.