Ето какво направи заради новото си гадже Златка Димитрова!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/eto-kakvo-napravi-zaradi-novoto-si-gadzhe-zlatka-dimitrova/111409 LifeZone.bg
Ето какво направи заради новото си гадже Златка Димитрова!

Черната Златка изненада феновете си

Бившата плеймейтка се пусна в мрежата, цялата в татуси. Тя само открехна малка част от личния си живот, който вече ревностно пази далеч от медиите. Заради сакатлъците в любовния си живот, тя е решена да мълчи и да не разкрива името на новото си гадже.

Пред феновете си Златка Димитрова само спомена, че пътува между родния Бургас и София, заради новия си мъж. Но на този етап няма намерение да живее под един покрив с него. Двамата се срещнали покрай общи познати и по думите им между тях пламнала чиста и искрена любов. Такава, каквато Златка искала да има още от дете.

Както знаем с Миро, бащата на единствения й син, нещата не потръгнаха. След това силиконката хлътна по фитнес инструктора Кирил Танев, с когото изкара около две години. Любовта им също изглеждаше искрена и нещата клоняха към брак, когато дойде драматичната развръзка. Мачото често се заглеждал встрани по други мадами и това правел и с останалите си гаджета.

Златка мислела, че ще го промени, но уви. Той хлътна по засукана мадама, щерка на богат бизнесмен и нещата между него и Златка приключиха.

Затова сега тя не разкрива нищо за новата си любов. Само сподели, че двамата тренират, а и се татуират, защото мъжът до нея обичал шарениите по тялото си. „Татуирахме си ти и аз в себе си“, сподели единствено за новия си любим Златка Димитрова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.