Ето това е любов: Травис прелетя половината свят, за да е ди Тейлър Суифт

Суифт e в Австралия продължение на четири вечери - от 23 до 26 февруари

https://lifezone.bg/tya-i-toy/eto-tova-e-lyubov-travis-preletya-polovinata-svyat-za-da-e-di-teylar-suift/128108 LifeZone.bg
Ето това е любов: Травис прелетя половината свят, за да е ди Тейлър Суифт

Суифт e в Австралия продължение на четири вечери - от 23 до 26 февруари

Травис Келси прелетя половината свят, за да подкрепи Тейлър Суифт в Сидни за турнето ѝ Eras Tour!

34-годишният краен защитник на Канзас Сити Чийфс беше забелязан да се разхожда сред тълпата на концерта на приятелката си в първата вечер от спирката на световното ѝ турне на стадион "Аккор" в петък.

Във видеоклип, публикуван в X (известен преди като Twitter), се вижда как феновете на Суифт крещят, а Келси ръкопляска и маха, докато стига до мястото си, за да гледа шоуто.

PEOPLE потвърди в сряда, че той ще пристигне в Австралия, за да присъства на шоуто в петък, след като се спекулираше, че спортистът ще пътува до земята надолу, за да види Суифт. Засега не е известно колко концерта планира да види.

Бащата на футболната звезда Ед Келси заяви пред "Сидни морнинг хералд", че синът му "изглеждаше нетърпелив" да лети до Сидни. Той добави, че Травис наистина би искал да види Сидни и Сингапур, но не е сигурен, защото има ангажименти.

Откакто през септември обявиха публично връзката си, двойката се появи един за друг по няколко пъти. По време на 13 мача през изминалия сезон на НФЛ Суифт беше забелязана да подкрепя приятеля си и неговите отбори от един от апартаментите. По време на Супербоул, след като Шефовете победиха Сан Франциско 49ers, за да защитят титлата си, Суифт беше част от тълпата на терена, която празнуваше с Травис.

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.