Ето защо се разведе Нели от „Търси се“

Тв водещата сама призна за раздялата

https://lifezone.bg/tya-i-toy/eto-zashto-se-razvede-neli-ot-tarsi-se/127861 LifeZone.bg
Ето защо се разведе Нели от „Търси се“

Тв водещата сама призна за раздялата

Ясно е вече защо Нели и Данаил са се разделили. Окзва се, че мъжът на блондинката, който работи в киноцентър “Бояна“ е имал тайна връзка с актриса.

През 2019г. в единственото им общо интервю Данаил сподели, че за него семейството е всичко. Той каза, че дори би напуснал работа, ако пречи на семейството. Пет години по-късно изглежда причината е много тежка, щом вече не са заедно.

Тогава съпрузите бяха неразделни, държаха се за ръце и буквално сияеха от щастие. Коментираха дори идеята да имат трето дете. Данаил каза, че намерил огън във водещата за семейното огнище, а тя в него – кой да поддържа този огън жив. Тези дни, оказа се, че е изгаснал и приказката на Нели и Данаил вече е приключила.

Нели Хаджийска твърдо отрича в тяхната връзка да е намесен трети човек. Двойката се опитала да спаси отношенията си с мантри и констелации, но и това не дало резултат.

"Целият казус при мен започна с едно особено усещане в любовта. До такава степен сме се сраснали, че сме престанали да се виждаме като отделни индивиди, което е голям капан в любовта", споделя в същото време Нели.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.