Ето защо „тихата“ Микаела допълзя до финала на „Ергенът“

https://lifezone.bg/tya-i-toy/eto-zashto-tihata-mikaela-dopalzya-do-finala-na-ergenat/110219 LifeZone.bg
Ето защо „тихата“ Микаела допълзя до финала на „Ергенът“

Никой не очакваше иначе тихата и незабележима Микаела да остане в „Ергенът“ почти до края на шоуто

Все пак студентката по право остана незабележима и не толкова ярка, като характерите на Елена и Валери я. Тях разбираемо ергена Евгени остави за „черешката на тортата“. Но защо и Микаела, която досега не изпъкваше почти с нищо и бе като фантом в продукцията?, питат се зрителите.

Но преди дни стана ясно причината. И тя бе, че Евгени Генчев не може да устои на някои женски изкушения и трикове. Дали поради „слаби ангели“ или защото не е толкова опитен, но фактите са си факти. Микаела остана, защото просто си съблече дрехите.

Тя не го направи с опитността на хищна хиена, а доста лежерно и пости невинно. Което явно подейства и пианиста не устоя. Той също се съблече, показа добре тренирано тяло и буквално завлече Микаела в басейна. И го стори пред изумените погледи на останалите конкурентки-Елена и Валерия.

„Не мога да плувам, но се чувствах сигурна в ръцете на Евгени. Дори още следващия път да си тръгна, не го искам с цялото си сърце, съм благодарна за този вълшебен миг. Който Евгени ми подари, с неговата неустоима усмивка и чувства! Супер благодарна съм, че този чаровен мъж ме дари с този момент, споделен и от двамата!“, не спира да каканиже Микаела.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.