Феновете сe питат: Заряза ли най-после Мария Игнатова Нойзи?

https://lifezone.bg/tya-i-toy/fenovete-se-pitat-zaryaza-li-nay-posle-mariya-ignatova-noyzi/122042 LifeZone.bg
Феновете сe питат: Заряза ли най-после Мария Игнатова Нойзи?

Определено Мария Игнатова е застигната от метаморфоза

Любимата водеща пусна интересно послание в мрежата.

„Капанът на дивана е много коварен, затова не го оставяйте да щракне.Станете и излезте навън!Само се облечете по-топличко“, написа в профила си блондинката.

След което тя написа, че ще изпълни казаното от нея. Мнозина обаче останаха озадачени от думите й. Защото Мария Игнатова не сподели, че излиза на разходка с любимия си Нойзи.

А до момента те ляха д@пе и гащи, тъй като винаги и навсякъде се движеха в комплект. Преди това пък бившата „господарка на ефира“ пусна доста любопитна снимка. На фотото тя, добре екипирана, ринеше сняг пред двора на тузарската си къща. И отново от картинката липсваше „любимия й“ Нойзи.

От публичните изяви в различни предавания се разбра, колкото и да го прикриваше Мария Игнатова, че съпругът й е доста мързелив интелектуалец.

И освен да плещи високопарни слова, той бляга като „дявол от тамян“ от всякаква домакинска работа, както и от така необходимите битовизми. Върхът на черешката бе, когато полицаите го заловиха пиян като мотика, след като лъсна и трайното му залитане към чашката.

„Дано Мария да се е осъзнала и да го е зарязала. Не стига, че се нагмезди в къщата й като кукувица, ами на всичкото отгоре тя го издържа  и търпи пиянските му изцепки и мързела му“, надяват се феновете й.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.