Филип Буков се превърна в прислуга на гаджето си

На този етап двойката се грижат заедно за домашния си любимец

https://lifezone.bg/tya-i-toy/filip-bukov-se-prevarna-v-prisluga-na-gadzheto-si/126213 LifeZone.bg
Филип Буков се превърна в прислуга на гаджето си

На този етап двойката се грижат заедно за домашния си любимец

Оказва се, че актьорът Филип Буков е изключително грижовен към изгората си Ива, която плени сърцето му преди година. Наскоро той публикува снимка с надпис под нея: „На снимката виждате три субекта – жена ми, кучето и прислугата им“.

 

До скоро Буков разправяше, че не вярва в любовта, но очевидно студентката е променила отношението му. Актьорът дори е готов да се обвърже сериозно с нея като сключи брак, но изчаква любимата му да завърши образованието си в Софийския университет.

На този етап двойката се грижат заедно за кученцето си, но се замислят и за бебе на малко по-късен етап.

 

Звездата обича са пътува с възлюбената си – през лятото често отскачаха до родното Черноморие, а неотдавна посетиха и Португалия като документираха ваканциите си в Инстаграм.

 

Ива е последен курс, специалност „Връзки с обществеността“. Доскоро не бе популярна за широката общественост, но привлече интереса покрай връзката си с Буков. Актьорът неведнъж е споделял, че с нея много си допаднали не само като визия, а и като характери, но въпреки това отначало не бързали с обвързването.

 

Филип определя Ива като едно от най-хубавите неща, които са му се случвали в последните години. Неведнъж се е жалвал, че в миналото много от момичетата, с които е бил, са били с него само заради популярността му. След два такива случая се затворил в себе си и станал доста мнителен.

 

Ситуацията с Ива обаче била по-различна – тя го пленила не само с външния си вид, а и с приятния си характер. Освен това не го ревнува от фенките му. И двамата се стараят да си дават свобода и да не се задушават.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.