Габриела от „Ергенът“ 3 сътвори огромен кошмар! Жената на гаджето й го натири

https://lifezone.bg/tya-i-toy/gabriela-ot-ergenat-3-satvori-ogromen-koshmar-zhenata-na-gadzheto-y-go-natiri/134550 LifeZone.bg
Габриела от „Ергенът“ 3 сътвори огромен кошмар! Жената на гаджето й го натири

Габриела от „Ергенът“ 3 не успя да задържи гаджето си

На всичкото отгоре тя му спретна огромен кошмар, който той ще помни дълго време. Е, да беше мислил къде си сваля ципа, смеят се в мрежата.

Да, става въпрос за ергенката Габриела и сестра й Памела, които влезнаха в третия сезон на любовното шоу „Ергенът“ с пъклена цел. Габриела заради сестра си, която мечтаела да срещне истинската любов в лицето на Алек Младенов.

Двете сестри лъгаха Алек не само за роднинската си връзка, ами и за това, че Габи вече си има гадже извън формата.

Но истината лъсна, след като Виктория Асенова, получила прозвището Цър-Пър, разобличи Габриела. И пред цяла България я накара да признае, че си ляга със защитника на "Лудогорец" Оливие Вердон.

В това нямаше да има нищо лошо, ако футболистът не бе женен с две малки деца. А той вкарвал яки пачки в салона й за красота.

След скандала Габриела Иванова си призна всичко, което коства престоя й, както и на сестра й, в гръцкото имение.

След това Оливие Вердон натири Габриела, но жена му не му прости изневярата и го изгони. И сама си гледа децата. А той отпраши за Дубай с майка си, решен да й даде време, за да моли после прошка от съпругата си и тя да си го прибере отново. Но тези, които я познават са категорични, че това няма как да се случи.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.