Гаджето на Филип Буков го „ловнало“ със стар трик

https://lifezone.bg/tya-i-toy/gadzheto-na-filip-bukov-go-lovnalo-sas-star-trik/52587 LifeZone.bg
Гаджето на Филип Буков го „ловнало“ със стар трик

Филип Буков се ловнал с най-стария трик

Актьорът, който в момента оцелява в приключенското шоу „Сървайвър“, се радва на любовта си. Дълго време екранният д-р Хаджихристев криеше приятелката си.

Близо година младият талант е във връзка с Ива, по която е луд.Но дълго време той криеше не само името, но и повече подробности около нея. По думите му това се случвало, защото тя му забранила да я афишира, както и връзката им.

Въпреки табуто, наложено от нея, истината малко по малко изпъкна и нещата се наредиха като при пъзел. Стана ясно, че брюнетката е журналистка и по-точно още следва тази специалност. И заработва, за да трупа стаж, в онлайн медия.

Двамата с актьора се запознали в нощен клуб. При появата му в заведението, мадамите веднага го начовалили. Само въпросната Ива стояла сама на бара и сякаш била напълно безразлична. Това така подпалило мъжкото му его, че той направил и невъзможното, за да я заговори и да фокусира вниманието й върху себе си.

Въпреки че разбрала кой е, а Буков подозира, че е знаела кой е той от началото, тя приключила бързо-бързо разговора и  си тръгнала. Това така го изумило, че той я намерил в социалната мрежа и започнал усилена комуникация.

„Изприщих се, докато я убедя да излезем на среща. Дълго трябваше да й доказвам, че не съм повърхностен сваляч. Но си струваше всяко усилие“, доволен е от резултата Филип Буков.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.