Гала слезе преждевременно от екран, за да озапти Стефан

Блондинката е на ръба на тежка депресия

https://lifezone.bg/tya-i-toy/gala-sleze-prezhdevremenno-ot-ekran-za-da-ozapti-stefan/138063 LifeZone.bg
Гала слезе преждевременно от екран, за да озапти Стефан

Блондинката е на ръба на тежка депресия

Гала най-накрая прозря обществената тайна, че възлюбеният й Стефан й слага рога. Водещата го хванала в изневяра, разкриват отлично запознати източници от обкръжението й. само преди няколко дни без предизвестие, звездата слезе от ефир доста преди края на сезона на „На кафе“, а мълвата носи, че се е оттеглила, за да се опита за заздрави разклатената си връзка.

 

За всички отдавна е ясно, че тя е по-влюбената от двамата. За никого не е тайна, че производителят на мед изневерява серийно на официалната си половинка с момичета, които най-често намира в социалните мрежи. Водещата обаче до неотдавна категорично отказваше да повярва и обявяваше тази информация като долна клюка, в която няма и зрънце истина.

Според мълвата обаче, съвсем наскоро блондинката хванала мъжа си в изневяра – засякла случайно негови чатове с обекта на желанията му. Досега си затваряла очите за подобни индикации, че Стефан се раздава и в чужди легла, но този път нещата вече били толкоз очевидни, че нямало как да продължи да не забелязва случващото се. Изглежда бизнесменът се е увлякъл с паралелната си афера. Предишните му забежки били кратки, но този път нещата се задълбочили…

 

Съвсем логично, плевенчанката изпаднала в отчаяние и тръгнала по астролози в търсене на начини да запази мъжа до себе си. На нейно място други веднага биха се разделили с човека, слагащ им рога, но тя толкоз много го обичала, че била готова да му прости всичко, само и само да останат заедно. Тъй като била изпаднала в крайно отчаяние и не можела да мисли за нищо друго, освен за мъжа си, поискала да слезе от ефир преди приключването на сезона в края на месеца.

 

Според запознати, Стефан никога не е възнамерявал да се разделя с нея, а просто й изневерявал за спорта. За него аферите били само забавление. Гала обаче не гледала по този начин на нещата – като всяка нормална жена искала мъжът й да е само неин. Известно е, че е правила многократно компромиси заради него, като най—големият от тях е, че се отказа от мечтата си за второ дете. Преди време, Стефан разкри във „ВИП Брадър“, че й е поставил условие – да бъдат заедно само ако не го моли за общо дете. Сега тя с трепет очаква първородното си внуче от дъщеря й Мари.

 

„Чудим й се на Гала защо го търпи! Тя е красива, жизнерадостна, успешна и умна – бързо ще си намери човек, който я заслужава. Но тя е заслепена от любов и не дава дума да се продума срещу Стефан“, ядосват се приятелки на тв звездата.

 

Междувременно стана ясно, че след слизането на Гала от екран, рейтингът на Нова се сринал главоломно в този часови пояс, което автоматично й гарантира оставането на екран и следващия тв сезон. По този начин тя ще остане най-дългогодишният водещ в родния ефир.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.