И ергенът Виктор Стоянов, и момите й се присмиваха: Но тя ги изпревари и се омъжва! (Снимки)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/i-ergenat-viktor-stoyanov-i-momite-y-se-prismivaha-no-tya-gi-izprevari-i-se-omazhva-snimki/139624 LifeZone.bg
И ергенът Виктор Стоянов, и момите й се присмиваха: Но тя ги изпревари и се омъжва! (Снимки)

В първият сезон на „Ергенът“ почти всички й се присмиваха

Включително ергенът Виктор Стоянов, както и останалите участнички. Става въпрос за ергенката  Елвира Далакова.

Тя стана известна с това, че открито заяви, че е девствена и ще легне с мъж едва на сватбата си. Освен това пишеше доста романтични стихове на фитнес гуруто Виктор Стоянов, главен герой в първия сезон на „Ергенът“.

Но делата й станаха обект на подигравки от зрители на романтичното шоу. От груби майтапи я скъсаха и останалите участнички в шоуто.

Но каква стана тя? Докато „отворените“ моми с няколко любовни авантюри зад гърба си са си все още моми и нямат сериозни гаджета, включително  и ергена Виктор Стоянов, който също „катастрофира“ в любовта, тя до дни минава под венчило.

Да, тези дни „девствената“ Елвира ще става семейна жена.Датата на сватбата е 10-ти август, а нейна шаферка ще е друга колоритна участничка в първия ерген-Благовеста Бонбонова.

Елвира и половинката й Александър се сгодиха миналата година в Дубай, където той сбъднал мечтата й да го посетят.Двамата се намерили в сайт за запознанства.

Бъдещият й съпруг има солидна професия и работи в сферата на изкуствения интелект. Той е от Пловдив, където вече живее и бъдещата булка. Елвира вече си е намерила работа като фризьорка.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.