И Маги от „Ергенът“ е минала през леглото на бившия на Анелия – Любомир Захаринов

След раздялата бързо го заменила с друг богаташ

https://lifezone.bg/tya-i-toy/i-magi-ot-ergenat-e-minala-prez-legloto-na-bivshiya-na-aneliya-lyubomir-zaharinov/133132 LifeZone.bg
И Маги от „Ергенът“ е минала през леглото на бившия на Анелия – Любомир Захаринов

След раздялата бързо го заменила с друг богаташ

Оказва се, че Маги от „Ергенът“ е част от списъка с жени, с които бившият годеник на Анелия – хазартният бос Любомир Захаринов, е имал интимни отношения. В знак на обич и вярност, Магдалена дори татуирала името му върху лявата си гърда. Двамата били заедно преди около три години, след което Захаринов сменил палавата блондинка с певицата.

 

Така и не става ясно дали варненката е била луда по Любо или по парите му, че да се жигоса с неговите инициали, но за нейно съжаление дори и това не успяло да го задържи – той очевидно е скрит плейбой, и я сменил с Анелия. Маги и до днес носи татуса, но го е променила на „любов“, за да не смущава мъжете с рисунка, посветена на бивше гадже.

 

Томова обаче не страдала дълго за раздялата и набързо заменила Захаринов с друг богаташ. Тя не крие, че е свикнала с дизайнерски дрехи, ефектни бижута, мощни автомобили, луксозни ресторанти и скъпи екскурзии и очевидно неслучайно няколко от участничките в „Ергенът“ я обявиха за любителка на луксозния живот и според тях няма начин тя да отиде на палатка с Алек Младенов.

Блондинката не пропусна да се похвали в предаването, че за да може да живее добре, работи по 16 часа дневно, но на работа, която й е уредена от бившия й приятел. Едва ли някой би повярвал, че 30-годишна жена, без почти никакъв трудов стаж, би могла да стане управител на оборотно столично заведение.

Всеизвестен факт е, че преди Любо е имала връзка с 60-годишен мъж, който всъщност е човекът, осигуряващ й луксозния живот и купил всички скъпи придобивки като чанти, бижута, обувки, дрехи и кола.

 

Любомир Захаринов

Припомняме, че Любомир Захаринов придоби известност покрай годежа си с Анелия през лятото на миналата година, но уви, той се разпадна няколко месеца по-късно – през февруари.

Любо е имал и кратка афера с Алекс Богданска, с която изневери на Анелия.

Любомир Захаринов и Анелия

Извън светските новини, той е известен само като син на майка си – Димитрина Захаринова, която през 2006 г. бе уволнена като шеф на Данъчното в София от тогавашния директор на НАП – Мария Мургина заради възникнал зрелищен конфликт между двете, придружен от взаимни обвинения за участия в схеми. Към днешна дата Захаринова е управляващ съдружник в одиторско дружество „Захаринова Нексиа“ ООД, и преподавател във Висшето училище за застраховане и финанси. Участва в управлението на 6 дружества, в повечето от които е в съдружие със синовете си и никак не харесва Анелия, която дори не успя да й стане рода.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.