И Стефан я изостави! Михаела Филева отново сингъл

https://lifezone.bg/tya-i-toy/i-stefan-ya-izostavi-mihaela-fileva-otnovo-singal/143569 LifeZone.bg
И Стефан я изостави! Михаела Филева отново сингъл

Михаела Филева отново е сама

Миловидната певица сама провали и тази връзка. Тя прогони не само гаджето си, а годеника си Стефан Радов. Двамата бяха заедно пет години, като мъжът дори й подари годежен пръстен. Мишето каза „да“, но дълго време отлагаше сватбата.

Въпреки това маркетинговият специалист прие желанието й да отложи венчилото незнайно колко във времето. Той се съгласи и с предложението на Михаела вместо да трошат пари за сватба, да попътешестват заедно по света.

Годеникът й намери сили да постисне мерака си създаде стабилно семейство с певицата на този етап.

Стефан все пак дълго време таял надежда, че Михаела ще размисли и най-после ще склони двамата да станат законни съпрузи. Само че не станало така, както той си представял нещата и бъдещето им.

„Филева го раздава ухилена, но характерът й  е кофти. Вместо да държи на Стефан, който е сериозен, отговорен и честен мъж, тя не спираше да флиртува и да се глези на всички.

Това обаче не са упадъчните и вечно пияни творчески личности, с които общува. В един момент на Стефан му дойде до гуша, събра си багажа и си тръгна. Разбра, че каузата му е пердута“, разкриха близки до Радов.

И Михаела Филева остана отново сингъл в жилището, което си купи в столицата преди време.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.