И турските съпруги не са същите: Само 8 месеца изтрая в брак турска звезда

https://lifezone.bg/tya-i-toy/i-turskite-saprugi-ne-sa-sashtite-samo-8-meseca-iztraya-v-brak-turska-zvezda/110150 LifeZone.bg
И турските съпруги не са същите: Само 8 месеца изтрая в брак  турска звезда

Топ турска звезда изтрая в брак само осем месеца

Демет Йоздемир, топ актриса на Турция  и мъжа й, популярния музикант Оузхан Коч, се развеждат. Демет е сред най-големите звезди не само в турското кино, но и у нас.

Феновете им са в шок, въпреки че отдавна циркулира в публичното пространство тази новина.

На сватбата им миналата година, през август, присъстваше целия турски елит от шоуто, а булката смени три рокли, от красиви по-красиви. Сватбата бе пищна и разточителна. Но бракът на любимите турски звезди не успя да спаси дори брачен психолог. Турските медии писаха ,че звездата от редица знакови турски сериали, е напуснала дома си. Според клюката двойката се изпокарала много жестоко и Демет зарязала съпруга си. Тя не дойде и на представянето на лентата „Съжалявам“, в който съпруга й участва, не го поздрави и в социалките.

Преди няколко дни Демет и Оузхан потвърдиха горещият слух, че се разделят окончателно и не искат медиите да бърникат в личния им живот.

„Не изградихме брака си така, както го виждахме и мечтаехме, затова се разделяме“, бе лаконичното обяснение на вече бившето семейство.

Преди да стане съпруга на певеца, 31-годишната Демет имаше гореща връзка с колегата си Джан Яман.Но един от най-желаните актьори в Турция отдавна е преодолял Демет,  а за любовните му похождения се носят легенди.

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.