Има ли още наивници?Истината за връзката на „ергенът“ Евгени и Валерия

https://lifezone.bg/tya-i-toy/ima-li-oshte-naivniciistinata-za-vrazkata-na-ergenat-evgeni-i-valeriya/117051 LifeZone.bg
Има ли още наивници?Истината за връзката на „ергенът“ Евгени и Валерия

След като приключи вторият сезон на „Ергенът“ Евгени Генчев и Валерия Георгиева го играеха влюбени само пред камерите

С течение на времето истината за „връзката“ им се потвърди.Виртуозният пианист избра моделката и любителка на кучета Валерия Георгиева за своя годеница. Дори й подари годежен пръстен и много мъка вкара в сърцата на останалите 24 моми, участнички в любовното шоу.

Само че двамата нито са толкова влюбени, нито готвят сватба. А са заедно още заради клаузите в договора и продуцентите, които искат да внушат, че такава любов е възможна в риалити предаване.

Преди време двойката бе поканена на купона на Би Ти Ви, а поводът бе старта на новия сезон на медията. Евгени и Валерия пристигнаха като двойка, но и от самолет си пролича, че изобщо не са влюбени.

Двамата се държаха  и доста хладно и дори студено един към друг. Нито веднъж не показаха някаква нежност един към друг, нито се прегърнаха. Дори не се хванаха за ръцете, най-елементарният жест на влюбените.

При общата снимка „влюбените гълъбчета“ стояха на повече от метър разстояние един от друг и едвам си промълвяваха по някоя и друга дума.По лицата им се четеше отегчение и дори неприязън към другия. Вероятно със старта на новия сезон на „Ергенът“ двамата ще признаят, че са се разделили, подозират очевидци.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.