Импланти скараха Папи Ханс и гаджето му Сара

https://lifezone.bg/tya-i-toy/implanti-skaraha-papi-hans-i-gadzheto-mu-sara/118653 LifeZone.bg
Импланти скараха Папи Ханс и гаджето му Сара

Папи Ханс и гаджето му Сара „кръстосаха шпаги“

Поетът музикант бил в ступор от решението на приятелката си.Талантливата актриса обиколила елитни столични клиники, заради мерака си да си сложи импланти.

Сара Драгулева никак не харесвала малките си гърди и мечтата й била, преди да застуди времето, да се похвали с нови бомби.Тя вече си набелязала няколко клиники по естетична хирургия  и едва тогава уведомила половинката си за решението си.

Папи Ханс изпаднал в шок и изобщо не бил съгласен Сара да си уголемява бюста.

„За какво ще го правиш? Ами ако се окепазиш и операцията ти излезе несполучлива?! Много си си добре така, аз те харесвам такава, каквато си“, опитал се да я разубеди Папи Ханс. Гаджето му обаче се затръшкало и не искало да чува да се откаже от мераците си.

Сара му заявила, че не се харесва в такъв вид, затова драстично ще си промени визията. Поетът обаче се тормозел, че с променения си външен вид Сара ще го зареже, както това се случи преди известно време.

Двамата са заедно от три години и Сара винаги го е подкрепяла, дори в най-мрачните му и депресивни периоди. Изпълнителят на „Кекс“ призна, ме наскоро минал през подобен период, а Сара била отново до него и го подкрепяла.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.