Истината лъсна: Ето защо Тити се заизвинява за „геройството си“ с остриганата Гери!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/istinata-lasna-eto-zashto-titi-se-zaizvinyava-za-geroystvoto-si-s-ostriganata-geri/114315 LifeZone.bg
Истината лъсна: Ето защо Тити се заизвинява за „геройството си“ с остриганата Гери!

Тити Папазов изненадващо се заизвинява в онлайн интервю

Баскетболният треньор досега не го правеше, дори се зъбеше и питаше „какво толкова е сторил“.

Това се случи заради признанието в подкаста на Тото в Тубата, че и той преди 28 години окастрил главата на бившата си приятелка Гергана. Причината била-изневяра,а Тити не спря да се кикоти, да цвили, дори да показва завидни актьорски дарби как се изгаврил с момичето пред водещия.

Това предизвика всенароден гняв, на фона на урода Георги Георгиев от Стара Загора, която кла и издевателства над 18 годишната Дебора, като й причини дълбоки рани и 400 шева.

Днес Тити буквално се извъртя като „чамова дъска“ и  започна да си посипва „главата с пепел“ за стореното с предишната си приятелка Гергана. Но крушката си има опашка и ето за какво го е сторил.

„Непознати в нета директно ме заплашват със смърт. Ами като го сторят, как ще живее жена ми и децата? Страхувам се за живота си“, проплака Тити и вероятно пак е  врътнал някоя и друга сълза за по-голяма автентичност.

Във въпросното интервю в мрежата Тити не спря да се извинява на Гергана и на хората. И заяви, че си останали приятели с Гери и нейното семейство. Как обаче е станало това, след като родителите и Гергана отдавна са емигрирали?!

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.