Истината лъсна: Ето защо Веселка от „Фермата“ не вдигна сватба!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/istinata-lasna-eto-zashto-veselka-ot-fermata-ne-vdigna-svatba/122020 LifeZone.bg
Истината лъсна: Ето защо Веселка от „Фермата“ не вдигна сватба!

Веселка от „Фермата“ отново отложи сватбата

Веселка Маринова, която стана два пъти победителка в селскостопанското шоу „Фермата“, отново не е омъжена жена.

Майката на три деца трябваше да мине под венчило с любимия си Велин на сакралната дата 15 август. Двамата с любимия й избрали тази дата за венчавката си, защото били набожни хора. Само че лютото отдавна е зад гърба ни, а тя все още не е омъжена жена.

Веселка от „Фермата“, както  е известна брюнетката, стана популярна не само със смелата си игра, но и с това, че такава нежна и крехка жена умее здраво да се труди физически, но има и нелека съдба. Тя живя в село близо до Троян,

родила три деца на първия си мъж, но той я малтретирал физически и психически. В един момент Веселка събрала сили и кураж  и го напуснала, като се пресели да живее в Троян. Тогава срещна бъдещия си втори съпруг, с когото била повече от щастлива.

Двамата се сгодиха, но така и не минаха под венчило. Днес Веселка призна истинската причина сватбата да не се случи.

„И двамата бяхме много заети с работа това лято и не успяхме да организираме подготовката за сватбата. А искаме нашето тържество да е като в приказките и да се помни дълго в Троян.

Затова го оставихме за следващото лято, за да го направим така, както ги виждаме в мечтите си“, обясни причината за отлагане на сватбеното тържество Веселка от „Фермата“.

Източник: България днес

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.