Истината лъсна: Рачков парясал Анита заради мама Станка

https://lifezone.bg/tya-i-toy/istinata-lasna-rachkov-paryasal-anita-zaradi-mama-stanka/53545 LifeZone.bg
Истината лъсна: Рачков парясал Анита заради мама Станка

Истината за раздялата между Димитър Рачков и Анита лъсна

50-годишният комик и 24-годишната плейметка прекратили връзката си още преди месец. Двамата изтриха общите си снимки в социалните мрежи и вече не се следват.

Връзката, която продължи три години, още в началото бе обречена на провал. Причината бе в голямата възрастова разлика, както и в неодобрението от близки, роднини и приятели.

Анита Димитрова и Митко Рачков се запознаха на снимките на клип към песен на братя Аргирови. Любовта им пламнала изведнъж. Преди това Димитър Рачков имаше дългогодишна връзка с Мария Игнатова, която вече е омъжена за Ивайло Цветков-Нойзи.

Силиконката веднага кандисала да заживее в палата на новото си гадже. Двамата го раздаваха много влюбени и щастливи, но нещата не били толкова прекрасни, както се опитали да го изкарат.

Според близки до комика Анита обичала да излиза и да се забавлява с приятелки по заведения и кръчми. Което не се харесвало на бургазлията, който предпочитал домашния уют. Това предизвиквало напрежение и нещата често ескалирали, доверяват близки до вече бившата двойка.

Но основна причина за края на любовната им сага оказала майката на бургаския актьор, Станка. Тя не харесвала избраницата на сина си, не само заради голямата разлика в годините, но и заради външния  й вид. Тя била убедена, че Анита е със сина й заради парите и известността му.

Докато били заедно, Димитър Рачков избягвал да събира заедно Анита с родителите си.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.