Истината!Била ли е бременна лейди Даяна от Доди ал Файед

https://lifezone.bg/tya-i-toy/istinatabila-li-e-bremenna-leydi-dayana-ot-dodi-al-fayed/121445 LifeZone.bg
Истината!Била ли е бременна лейди Даяна от Доди ал Файед

26 години след трагичната смърт на лейди Даяна истината падна

Битуваше мнението, че с Доди ал Файед те са били любовници и тя дори е била бременна от него. Истината обаче се оказа коренно различна. Не само че не е носела ново бебе в утробата си, но и нямала никакво намерение да минава втори път под венчило.

Според близки до двореца лейди Даяна в онзи момент била фокусирана върху това, че щом е разведена кралска особа няма право на защита за личния живот. Каквито привилегии имал само Чарлз.

Целта й била да се премести в чужбина с децата си, за да не стои повече под сянката на двореца. Ядосвала се е, че през дълги уикенди с Камила Чарлз отказвал да взима децата, но не го показвала директно, твърди Ричард Кей, един от служителите в двореца по онова време.

Тогава се появяват снимките й с леопардовия бански и започват спекулациите че е бременна, а тя буквално избухва.

Но лейди Даяна нито е била бременна, нито имала намерение отново да ражда. Била благодарна на семейство Файед, защото я приютили във вилата им в Сен Тропе с двете й деца.Ричард Кейт твърди, че връзката й с Доди или по-скоро приятелска. Той не знае дали е предложил брак на Даяна, но тя нямала намерение да се омъжва.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.