Истинската причина Бен Афлек да остави Джей Ло

Двойката има алкохолни проблеми

https://lifezone.bg/tya-i-toy/istinskata-prichina-ben-aflek-da-ostavi-dzhey-lo/139909 LifeZone.bg
Истинската причина Бен Афлек да остави Джей Ло

Двойката има алкохолни проблеми

Оказва се, че алкохолът е тласнал Бен Афлек да се разведе с Дженифър Лопес. Тя е споделяла не веднъж, че обича да пие вино. Започва от рано през деня.

В същото време Бен  е лекуващ се алкохолик. Той даде десет години от живота си да се пребори от коварната зависимост. Първата му жена Дженифър Гарнър го остави точно поради тази причина. От  нея има три деца.

Дженифър твърдо отказвала да се откаже от алкохола и не подкрепяла съпруга си в борбата. Така той бил съсипан и разбрал окончателно, че за нея кариерата е по-важна от семейството. Но трябвало да се опази трезвен.

Слуховете за развода  се разразиха, когато Бен пръсна парите си за рождения ден на Джей Ло, докато тя отпразнува големия си ден без него. 51-годишният актьор си купи нов дом за 20,5 млн. долара в Пасифик Палисейдс, който беше наречен "ергенска колиба".

Междувременно певицата JLo финализира продажбата на пентхауса си с четири спални в Ню Йорк в същия ден за зашеметяващите 23 милиона долара. Новата покупка на жилище на Бен идва, след като двойката публично обяви общото си имение в Бевърли Хилс за колосалната сума от 68 млн. долара.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.