Ива Екимова и Иво Пилето имали интимна връзка

Мутрафонът е имал интимни отношения и с Лили Иванова

https://lifezone.bg/tya-i-toy/iva-ekimova-i-ivo-pileto-imali-intimna-vrazka/128638 LifeZone.bg
Ива Екимова и Иво Пилето имали интимна връзка

Мутрафонът е имал интимни отношения и с Лили Иванова

Оказва се, че вдовицата на Дими от „Сленг“ – Ива Екимова е имала взимане-даване със загиналия мутрафон Ивайло Чобанов, по-известен с прякора си Иво Пилето. Приживе той не спираше да се фука с многобройните си женски завоевания, сред които разбира се бе и пиарката Ива Екимова.

 

Тя се залюби с гангстера през пролетта на 2016 г., изненадващо дори за приятелите си от най-близкия й кръг и докато бе с него, се покри от светския живот. Близки до блондинката свидетелстват, че блондинката е изкарала в обятията на Иво Пилето почти година. В крайна сметка двамата се разделили със скандал. Според мълвата, Екимова е зарязала мутрафона заради системната му употреба на наркотични вещества и пиянски оргии.

 

Сред останалите известни красавици, минали през леглото на Иво Пилето, е и миската Лили Иванова. Тя дори свидетелства в полза на бандита през 2012 г., когато Чобанов бе арестуван като човека, наръгал с нож Благой Иванов – Багата. Дни след задържането му, Иванова се яви в Първо РПУ в столицата, за да свидетелства, че е била в едно легло с него, когато Багата е бил наръган в „Домби бар“.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.