Иво Аръков направи смайващо признание! Бивше гадже ли сочи за извършител

https://lifezone.bg/tya-i-toy/ivo-arakov-napravi-smayvashto-priznanie-bivshe-gadzhe-li-sochi-za-izvarshitel/139235 LifeZone.bg
Иво Аръков направи смайващо признание! Бивше гадже ли сочи за извършител

Иво Аръков е един от младото поколение актьори, сочени за с@ кс символ

Преди малко повече от година той гушна първата си рожба. Със синът Тео го дари приятелката му Габриела Николаева, която е с тринадесет години по-млада от актьора.

Тя не е от арт средите и никой не очакваше, че едрогърдата Габи ще се навие да стане майка едва на 21 години. Но вероятно любовта й към Аръков   е голяма, за когото се носят слухове, че не е от много верните мъже.

Двамата с Габриела не са скрепили съюза си с брак, а Иво Аръков продължава да нарича майката на детето си „моята приятелка“.

Но днес, пред Мариан Станков Мон Дьо, той направи смайващо признание, от което наистина може да ти „настръхнат косите“.

„Жените са странни същества. В един момент може да те целуват страстно, да се разтопиш в ръцете им и в друг момент да ти строшат капачките, буквално“, смая с тези думи звездата.

Той не продължи с уточнението, но вероятно това се отнася за времето, когато Иво Аръков бе смлян от бой на 14 юли 2014 година.

По това време той имаше страстна връзка с голямата дъщеря на Христо Стоичков-Мика. Въпреки че всеки чуваше сватбени камбани, двамата се разделиха изненадващо и щерката на Камата се омъжи за първия си съпруг, на когото роди дъщеричка.

„Много завист, любовни конфликти, недоразумения. Чувствах се като най-ненужния човек на планетата“, връща назад лентата Иво Аръков.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.