Иво Карамански изненада дори любимата си Антоанет Пепе!(Снимка)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/ivo-karamanski-iznenada-dori-lyubimata-si-antoanet-pepesnimka/139062 LifeZone.bg
Иво Карамански изненада дори любимата си Антоанет Пепе!(Снимка)

Иво Карамански –син доказва, че е силен и благороден мъж

Въпреки че негов биологичен създател е бандюга, вероятно възпитанието и гените от страна на майка му Нели Атанасова са надделели.

Той живее и скоро ще стане баща от скандалната Антоанет Пепе. Не само че я прибра с „багаж“, както вулгарно се изразяват много български мъжаги, а и техните майки, той я обича всеотдайно и защитава като наистина влюбен мъж.Без значение, че влогърката има три деца от двама различни мъже, а сега чака четвърто от Иво.

Освен всеотдаен баща на хлапетата на Пепе, още преди да гушне своя рожба, Иво Карамански-младши показа, че е смел, не е суетен и може да устои гордо срещу токсичното хорско мнение.

Преди известно време той загуби ръката си в зверска катастрофа в чужбина, но остана жив. Вероятно всеки ден благодари на Бог за това, а и категорично е преосмислил кои са важните и ценни неща на белия свят.

До дни неговата Пепе ще го направи татко и най-щастливия мъж на планетата и той реши да …свали протезата си. Както знаем, Иво има изкуствена ръка, заради която казва, че прилича на Робокоп.

„Тази Пепе наистина е уцелила джакпота с такъв мъж. Все по-голяма рядкост у нас, който не само знае как да обича, ами и как да се грижи всеотдайно за нея и нейните деца, които е приел за свои“, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.