Иво Карамански заживя под един покрив с Антоанет Пепе

Синът на мафиотския бос и инфлуенсърката вече смело демонстрират любовта си

https://lifezone.bg/tya-i-toy/ivo-karamanski-zazhivya-pod-edin-pokriv-s-antoanet-pepe/52680 LifeZone.bg
Иво Карамански заживя под един покрив с Антоанет Пепе

Синът на мафиотския бос и инфлуенсърката вече смело демонстрират любовта си

Синът на мафиотския бос Иво Карамански – Иво Карамански-младши и инфлуенсърката Антоанет Пепе заживяха заедно.

 

Припомняме, че Иво, който изгуби лявата си ръка след тежка катастрофа в Холандия в края на септември 2021 г. и Антоанет Пепе са заедно от доста време, но вече смело демонстрират любовта си. Тъкмо с поредната си изява преди дни Антоанет, която има три деца от двама мъже бе тази, която създаде впечатлението, че двамата с Иво споделят един покрив.

 

Инфлуенсърката поиска съвет от последователите си в Инстаграм за компактна скара, на която да си приготвят риба у дома. Два часа по-късно тя се похвали, че двамата с Иво вече са си купили скарата.

 

Преди дни пък Иво написа към клипче, в което двамата с Антоанет се целуват в нощен клуб, че това е всичко, което някога е искал. Наскоро влюбените изкараха ваканция в СПА хотел в Трявна. С тях бяха приятели, както и децата на Антоанет.

В началото на февруари пък двойката караха сноуборд в Боровец. Иво се решил да пробва зимния спорт покрай Ети, както нарича Антоанет на галено.

През януари двойката се насладиха на ваканция във Велинград. Бяха заедно и на Нова година, разбира се.

 

В началото на връзката им, фамилията на Антоанет Пепе била сериозно притеснена от възрастовата им разлика. В същото време пък в семейството на Иво, приели Антоанет без каквито и да било тревоги. Нели Атанасова и Александър Сано дори се похвалиха на нова година с подарък от младата двойка Иво и Антоанет. Макар двойката да се ползва с подкрепата на семействата им, негативните коментари в мрежата по техен адрес не стихват.

 

Те са насочени основно към Антоанет. Хората й се чудят как така има три деца от двама мъже, а сега е с друг мъж, който е много по-млад от нея. Според тях връзката им няма да продължи дълго. Дали ще се окажат прави обаче, само времето ще покаже.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.