Kaк се почувства Виктория Бекъм след филма?

https://lifezone.bg/tya-i-toy/kak-se-pochuvstva-viktoriya-bekam-sled-filma/126345 LifeZone.bg
Kaк се почувства Виктория Бекъм след филма?

 

Виктория участва заедно със съпруга си Дейвид Бекъм в хитовата документална поредица на Netflix, която беше пусната през октомври

Тя споделя положителния си опит от заснемането на документалната поредица на Netflix "Бекъм", която беше пусната миналата година.

49-годишната дизайнерка казва, че това е било "доста освобождаващо" в ново интервю за "Файненшъл таймс", в което обсъжда участието на съпруга си Дейвид Бекъм в поредицата, в която двойката говори откровено за връзката и семейния си живот.

"Беше доста освобождаващо", казва Виктория пред FT. "Бях много наясно, че обикновено, когато снимам, се контролирам. Но тук ставаше дума за Дейвид и затова подходих така: "Просто ще бъда много лесна". "

"Хората идват и казват: "Обичаме документалния филм", казва бившето момиче от "Спайс". "Нека ви кажа... Преди се страхуваха да се приближат."

Бекъм е пуснат по Netflix през октомври 2023 г. Сериалът от четири части проследява биографичната история на 48-годишния Дейвид, като подробно описва кариерата на бившата футболна звезда и връзката ѝ с Виктория, както и предизвикателствата, пред които са се изправяли като двойка.

Малко след излъчването на документалния сериал Дейвид говори за него по време на партито за лансиране на парфюмите David Beckham в нюйоркския ресторант Torrisi на 11 октомври.

"Не беше лесно и през последните две години и половина беше емоционално влакче в планината, но мисля, че създадохме нещо, с което екипът ми може да се гордее", каза той пред гостите по това време.

Бившият футболист каза още, че за него е било "огромна чест" да работи с режисьора на Бекъм Фишър Стивънс и Netflix.

На друго място в петъчното си интервю за FT Виктория призна, че "никога не е обичала да гледа футбол", но оттогава е открила нова любов към този спорт, след като е посещавала мачове на ФК "Интер Маями" в подкрепа на съпруга си, който е съсобственик на отбора.

"Никога не съм се чувствала непременно желана на мачовете. Не го казвам в смисъл, че съм бедна, но никога не е било такова забавление, каквото е сега. Сега, когато сме в Маями, се чувствам желана", казва Виктория пред FT. "Аз съм приятелка със семействата на играчите." Дизайнерката сподели, че е почувствала още по-голяма любов, когато е гледала играта на отбора в Нешвил.

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.