Като в сапунен сериал: Милица и Асен от „Тоника“ пак се парясаха

https://lifezone.bg/tya-i-toy/kato-v-sapunen-serial-milica-i-asen-ot-tonika-pak-se-paryasaha/110146 LifeZone.bg
Като в сапунен сериал: Милица и Асен от „Тоника“ пак се парясаха

Милица и Асен от култовата група „Тоника“ отново са се разделили

Тяхната любов прилича на латино сериал. Двойката няколко пъти се събира и разделя, сега сагата се повтаря. Милица Божинова и дългогодишния й партньор Асен Масларски отново са се парясали. Те бяха заедно както на сцената, така и на живота, но с днешна дата нямат общи музикални изяви.

Това се е случило от няколко месеца, а вече не живеели и под един покрив, доверяват техни колеги.

Не за първи път двойката преминава през драматични раздели. Сега обаче нито Милица, нито Асен са коментирали промените в личния си живот.

Преди четири години двойката се раздели изненадващо, като отново не обясни причината за това тяхно решение. Според горещият слух обаче Асен изневерявал на Милица и тя не искала повече да търпи кръшканията му. Милица има един брак зад гърба си, от който има син и  дъщеря. Асен също имаше двама сина от предишната си връзка. Те нямат общи наследници.

Преди години Асен Масларски бе покрусен от дълбока житейска драма. Единият от синовете му скочи от висок етаж от блока, в който живее неговия брат. Това бе вторият му опит да сложи край на живота си. Преди това той отново скочи, но от по-нисък етаж на шуменска болница, като попадна на покрива на линейка. Момчето е било под въздействието на дрога.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.