Кевин Костнър да му мисли!Жена му яко го друса с развода

https://lifezone.bg/tya-i-toy/kevin-kostnar-da-mu-mislizhena-mu-yako-go-drusa-s-razvoda/112521 LifeZone.bg
Кевин Костнър да му мисли!Жена му яко го друса с развода

Сагата с развода на Кевин Костнър продължава

Алчната му жена е решила да го ошушка възможно най-много. Тя поискала месечна издръжка в размер на близо четвърт милион долара след развода. Обяснила решението си, че иска 250 000 долара всеки месец заради децата си. Освен че свикнали да живеят в разкош, те имали и разходи за различни занимания извън училище.

Оказало се, че Костнър плащал по 52 000 долара за разходите на тримата си наследника, които наистина отивали за това.Тези пари той ги е давал преди, правел го и сега, когато двамата се развеждат.

 Останалата сума ненаситната му съпруга Кристин Баумгартнер искала, за да плаща пластичните си операции, козметични процедури и за покупки от бутикови магазини.

Измамата лъснала, след като адвокатите започнали да подготвят документите за развода на актьора.

Освен това Кристин допълнително цоцала екранния Танцуващ с вълци. През банкомат тя теглила пари за „други разходи, несвързани с децата“, разбрали адвокатите на Кевин Каостнър. От неговите пари взимала, за да се разплаща със своите адвокати, както и да инвестира в строителни обекти.

По думите на счетоводителя на Костнър, актьора заработил за миналата година 19,5 милиона долара, като 6,6 милиона отишли за разходи по семейството.

Въпреки алчността и лъжите й, пред съдията Кевин Костнър заявил, че й дал един милион долара, за да си намери нов дом.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.