Кое е новото гадже на Ким Кардашиан?

Връзката става сериозна

https://lifezone.bg/tya-i-toy/koe-e-novoto-gadzhe-na-kim-kardashian/127069 LifeZone.bg
Кое е новото гадже на Ким Кардашиан?

Връзката става сериозна

Двойката  на Ким Кардашиян и Одел Бекъм-младши  се опитва да се ориентира в отношенията си внимателно, защото "личността на Одел е много по-особена" от тази на Кардашиян, казва източник пред Us Weekly.

31-годишният играч на "Балтимор Рейвънс" е "сдържан, докато Ким е по-привикнала към светлината на прожекторите", казва източникът пред изданието и добавя, че двамата "се опитват да измислят следващите стъпки".

Представителите на Кардашиян и Бекъм младши не отговориха веднага на молбите на Page Six за коментар.

43-годишната основателка на Skims и звездата от НФЛ бяха свързани за първи път през септември, като източници съобщиха на Page Six, че Кардашиян и Бекъм-младши "са се срещали случайно" след раздялата му с приятелката му Лорън "Лоло" Ууд.

Друг вътрешен източник обаче уточнява, че двамата са приятели и се срещат предимно на групи, като например на рождения му ден, тъй като се движат в сходни социални кръгове.

Двойката предизвика още повече слухове за романтика, когато беше забелязана заедно на парти след наградите CFDA през ноември.

"Кардашиян и Бекъм разговаряха цяла нощ с магната на Fanatics Майкъл Рубин", казва един от шпионите. "Бяха тримата заедно. Изобщо не изглеждаше флиртуващо."

Оттогава насам обаче двойката е забелязвана рядко - до миналия уикенд.

Звездата от "Кардашиян" и Бекъм-младши бяха забелязани да присъстват на партито на Джей-Зи преди наградите "Грами" в Западен Холивуд в петък вечерта - и дори си паснаха в изцяло черно облекло.

Източник: pagesix.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.