Колоритната Цвети от „Хелс Китчън“ забърса италианец!(Снимки)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/koloritnata-cveti-ot-hels-kitchan-zabarsa-italianecsnimki/125147 LifeZone.bg
Колоритната Цвети от „Хелс Китчън“ забърса италианец!(Снимки)

Цвети от „Хелс Китчън“ напълно преобърна живота си

Цветомира Стоянова, както е цялото име на забавната врачанка, се похвали с две нови неща в живота си.

Колоритната участничка разсмиваше цялата кухня и дори строгия шеф Виктор Ангелов, с малко глуповатите си разсъждения и диалекта си.

Въпреки че самата тя признаваше, че не я влече учението, тя записала висше „Социална педагогика“, за да стане учителка.

Цвети не скри мераците си един ден да работи по професията си, защото много обича децата. Нямала да се отказва и от любимото си готварство.

„Обичам кулинарията, но ако един ден създам семейство, трябва да му се отдадеш, а готвенето не позволява“, размишлява забавното момиче.

След като излезе от кулинарното шоу, решена да приложи наученото от шеф Ангелов в практиката, тя призна, че си няма гадже. Само че съдбата й сега й намигна и наруши плановете й.

И любовта я изненада точно на работното й място, в ресторанта във Враца, където работи. От няколко месеца тя е сериозно влюбена в натурален италианец. Той живее в България от пет години и отишъл да работи точно в заведението, където си вади хляба с чаровната брюнетка.

„Той е различен от българите. Винаги ме пита как се чувствам и имам ли нужда от нещо“, хвали новия си Цвети. Карали се само в кухнята, иначе били в пълен синхрон.За празниците двамата отпрашили за Ботуша, като обиколили Венеция, Милано и други градове.

Източник: Телеграф

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.