Красимира от „Фермата“ „нокаутира“ по-младия си съпруг!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/krasimira-ot-fermata-nokautira-po-mladiya-si-saprug/112326 LifeZone.bg
Красимира от „Фермата“ „нокаутира“ по-младия си съпруг!

Красимира Цочева от „Фермата“  постигна своето

Властната жена вдигна сватба с по-младия Димитър, с когото бяха заедно в селскостопанското шоу.

Тя дори заряза законния си съпруг с писмо, което му изпрати още докато бе вътре, във фермата. После настойчиво се завъртя около младока Димитър Калайджиев. И не само го забърса, но и все още ошашавен, му предложи брак и двамата вече чакат бебе.

„Като някаква стара лисица подуши плячката и не го остави, докато не му сложи хомота, разбирай халка и сега ще го дари и с бебе. Метна му си на врата, понеже Митко върти печеливш бизнес. А той, завалията, е като „лапнал въдицата“ и изпълнява всяка нейна прищявка“, ядосват се неговите приятели.

А Красимира изобщо не била от скромните и примирени женички. Зейнала като „ламя“, тя не спирала да иска и да иска всякакви неща, които й били присърце. Димитър постоянно я глезел, зер носела неговото дете.

Дотам стигнали нещата, че той продал наскоро купената си къща в софийското село Железница.Бизнесменът я взел по мерак, но не успял да й се нарадва. Защото вироглавата му съпруга не искала да живее на село, а на пъпа на столицата.

След като я продал, Димитър купил апартамент в Докторската градинка, но заръка на Красимира.

„ С тази жена Митко ще си види на г@за загорялото. Само да не го изцеди и захвърли като първия си мъж“, ядосват се близките му.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.