Лена Бориславова в болница

https://lifezone.bg/tya-i-toy/lena-borislavova-v-bolnica/111952 LifeZone.bg
Лена Бориславова в болница

Лена Бориславово била засечена в болница

Екс говорителката на бившия премиер Кирил Петков чакала пред кабинета за преглед. Плътно до нея бил годеникът й Миро Иванов. Той бил плътно до любимата си и двамата се говорили тихо, като се стараели да не се набиват на очи.

Лена Бориславова била на преглед, защото вече е в края на петия месец. Бебенцето се очаква да се роди през есента и според слуховете ще е момиченце. Но никой от двамата бъдещи родители не е потвърдил новината.

Таткото Миро обичайно присъствал на всички прегледи. Още не е ясно как ще избере да роди 33-годишната юристка, дали нормално или с Цезарово сечение, както е модерно сред младите майки, напоследък.

Много вероятно напористата Лена Бориславова да продължи да работи до деветия месец. Тогава ще трябва да излезе в майчинство и да спре с партийните дела, както и да снове между телевизиите за интервюта.

Лена обаче спазва заръките на лекарите. Тя често е забелязвана да се движи пеш, да се разхожда, като пие само вода или витаминозен сок. През уикенда с Мирослав посетиха мистичните Белоградчишки скали.

Въпреки че Лена и Мирослав са заедно от десет години, те все още не са сключили брак.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.